Een Staudt wordt voor u persoonlijk gemaakt. Bij aanschaf treedt u in de wereld van Staudt, welke staat voor vakmanschap, traditie en kwaliteit.
Maar zou het niet fantastisch zijn, om ons product te verenigen met uw wensen? Dat kan!

Met het Staudt Personalisatie Programma kunt tot een bepaalde hoogte uw horloge(s) laten personaliseren. Denk hierbij aan een speciale, gesloten achterdeksel met uw familiewapen of logo. Of een naam, datum of tekst graveren op de zijkant van uw Staudt. Of misschien een foto gegraveerd in een gesloten achterdeksel.
In overleg is veel mogelijk, heel veel. Bent u geïnteresseerd in een gepersonaliseerde Staudt, neem dan contact op via de contactpagina.

 

Gepersonaliseerde horloges voor bedrijven

U heeft uw relaties en werknemers hoog in het vaandel en wil graag een persoonlijk, ambachtelijk en Nederlands geschenk cadeau geven. Dan bent u bij Staudt aan het goede adres, wij maken graag tijd voor uw wensen.

U kunt bij Staudt al vanaf één horloge een persoonlijk cadeau creëeren, waarbij verschillende opties mogelijk zijn. De mogelijkheden worden groter en aantrekkelijker bij aanschaf van grotere aantallen, maar ook bij kleine aantallen zijn er vele mogelijkheden. Denk hierbij aan uw logo, of van uw relatie, gegraveerd in de achterkant van het horloge. Of een persoonlijke tekst in de zijkant van het horloge. Of wilt u een geheel eigen wijzerplaat? Vraag naar de mogelijkheden.

Interesse? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Staudt Watches via de contactpagina.

Gesloten achterdeksel voor Jaguar (Munsterhuis Hengelo)